Thai hieronta vantaa thai naiset suomessa

thai hieronta vantaa thai naiset suomessa

Ymmärrän,että ihmisillä on fantasioita. Kaikkia ei vaan saa toteuttaa. Ei jaksa ymmärtää 2. Enkä kyllä jaksa ymmärtää että ostetaan vaimo!!! Ihan ku se olis joku eläinkaupassa myytävä eläin. On niitä elättejä tää jo ihan tarpeeksi jo omastakin takaa. Eikö jossain vaihees Kankaanpääs ollu Venäläiset kovinki suosittuja vaimoja?

Taisivat putsata äijät oikein kunnolla? Muistakaa ny äijät ne avioehdot. Ja tutkituttakaa ne väitetyt raskaudet ja mukaslapset isyystutkimuksessa. Yleensä ne on muiden taikkuäijien äpäriä. Että ette ny maksais muiden ruokkoja kumminkaan. Suomalaiset naiset ovat maatiaisrotua eli yleensä lihavia, lyhyitä ja leveä perseisiä, tämä on fakta.

Jos verrataan vaikka Venäläisiin naisiin niin ero on melkoinen, Venäläiset naiset ovat kauniita, hoikkia ja pitkä säärisiä, myös pukeutuminen on aina tyylikästä.

Thaimaalainen naisrotu on myös kaunis. Minulla on ollut Venäläinen vaimo 10 vuotta enkä ole katunut. Ootsä hauskanen mies, hyvä kun oot vaimoos tyytyväinen. Omakin äitis taitaa olla leveäperseistä suomalaista maatiaisrotua? Kauneus on katsojan silmässä ja pakko sanoa että kyllä niitä rumia ja kauniita löytyy tasapuolisesti joka rodusta.

Jotkut ovat niin rumia ettei pysty edes päin katsomaan nauramatta. Eihän se rakastuminen kansalaisuutta katso, mutta jos haetaan seksin takia vaimo jostai aasiasta tai Venäjältä niin aika riskaapeli hommaa on.

Tai sen vuoksi että alistetaan kotiorjaksi ilman omia mielipiteitä. Venäläisiä ei alisteta, ne on niin ylpeetä kansaa että siellä osataan pitää puolensa. Lahjontaa ne tarvii joka mutkas, kaikenlaista muistamista ja hyysäämistä ja kalliita tavaroita.

Ei se ole ilmasta se muotipukeutuminen ja itsensä kauniina pitäminen. Rakennekynnet, parturit, hierojat sun muut. Pitää olla paksu lompsa kun sellasen hankkii.

No sinulla sellainen lienee, koska harvemmin ne naiset käy maatiaisnaisten tavoin töissä. Kaikki suomalaisnaiset eivät vaan ole yksinkertaisesti niin turhamaisia vaan ihan tavallisia naisia.

Mikä mahtanee olla ongelmana kun lukee tätä ketjua - ensinnäkin se lienee jokaisen oma asia minne rahansa laittaa? Niin Kankaanpäässä kuin missä tahansa muussa kaupungissa, isossa tai pienessä - kyllä suomalaiset naiset niin halutessaan elättäisivät itsensä hieronnalla, kyllähän nuori v suomalainen nainen päihittää mennentullen thai-naisen!

Nyt vaan tarjonta on painottunut thaimaalaisten naisten tarjoamiin palveluihin Joo on se jokaisen asia mitä rahoillaan tekee kunhan se ei ole esim. Puhumattakaan että kantaa tauteja kotiin. Mutta eihän äijät ajattele ku itteänsä tai tarkemmin ajateltuna mulkkuansa.

Kyllä niitä maksullisia on nykyään joka paikka täynnä. Kun on kysyntää niin on tarjontaakin. Ei voi äijää päästää enää edes rallikisoihin kun sielläkin myydään vaan pillua.

Mikä voi viehättää jossain huorassa, hyi helvetti. Vaikka olis kortsu päällä niin voi saada visvasyylän, herpeksen tai syyhyn Ei ole enää perhearvot mitään. Älkää äijät poratko että nainen tulee kalliiksi, meikäläiselle on kyllä miehet tullu kalliiksi.

Olen yhtä sun toista elättänyt ja maksanut kaiken. Kyllä äijät osaa loisia olla ihan siinä ku vosutki. Mitä maksaa muija siellä?

Urho jo puuttees 6. Mahtaako kukaan tiätää, saako siellä pelkästään persettä?? Muija kun rupes pihtaileen ja ny se sitte muutti kotoo pois. Pitäis saaha jo "emmiskellä". Ota pili käteen ja vedä sitä ees taas niin ajaa saman asian. Vaihdat välillä kättä niin se on ku vieraissa kävis. Tai hanki ittelles sellanen kunnon vanhan ajan leveeperseinen maalaisemäntä, sillä ei oo mitään "kotkotuksia", ja se lämmittää kylminä talviöinä, eikä sitä pikkutuulet riepottele, osaa laittaa ruokaa ja pitää miehestä huolta.

Olis kiva jos löytyis edes yks järkevä mies sieltä Kankoonpeestä. Nyt on tulos viikonloppu, kysyn vielä saako sieltä thai-kämpässä pelkkää pillua, sitä olen hakemassa. En ole tottunut tumputtamaan tai vastaavaqa, olen orhi joka tekee varmasti miehen työn Ne ehdottaa sitä itse. Hinnasta kannattaa kyllä höylätä. Hyi saatana, tautisia huoria nussitte, ei teilläkään oo kaikki intiaanit kanootis: Laiskimmat ja varakkaammat tilaavat oman hierojansa Thaimaasta suoraan Kankaanpäähän Vantaan kautta toki.

Meno-paluulippu tekee tonnin verran ja sillä saa hierontaa kotisohvalla jopa kolmen kuukauden ajan. Tosin huoran ylläpito maksaa helposti yhden tonnin lisää, mutta kaikki kiva maksaa aina. Suomalaisille naisille tälläinen "sankari" tuskin enää koskaan kelpaa, joten kannattaa jatkossakin varautua maksamaan tällä tavoin saamastaan hieronnasta muutama tonni per vuosi.

Ja asiakkaiden ei enää tarvitse tilata ja käyttää kaltaisesi "yrittäjän" heh heh palveluita? Löytyy paljon kunnollisempiakin yrittäjiä ihan samalta alalta. Sinuna olisin hyvin varovainen.

Sisar hento valkoine Mitä maksaa sitten ne sairaala ja laboratooorio kulut vuodessa siihen päälle? Sukupuolitaudit maksaa aina veronmaksaja.

Nyt on pakko kysyä suoraan, siis saako sieltä ostaas markkinahintaan pillua? Jos saa niin hyvä, itse käytän aina näissä tapauksissa kortonkia suojana, että se siitä hygieenistä. Ei muija ainakaan ole valittanut saaneensa mitään ihmeenpää sairautta. Jotta tuota eiku työntämään Kuinka epätoivonen täytyy miehen olla kun pillusta pitää maksaa? Mieri sitä Lollitar kun ens kerran kieltäydyt antamasta ukollesi. Mieti miltä tuntuu, kun muija heittää kamas pihalle, talo menee ositukseen ja lapset äidille, ja ainoastaan, koska jäät nalkkiin taikkuhuorista.

Mieti miltä tuntuu kun kaikki on minun nimissä ja minun maksamaani. Siinäpä eukko pakkaa laukkunsa ja lähtee, ottajia on! Sulle voi muuten vaan käydä huonosti kun alat pelehtimään mafiosojen kans Luuletko tosiaan, että yksinkertaisinkaan taikku suostuu avioehtoon?

Nehän heittäytyy oudon kielitaidottomiksi tossa vaiheessa. Ei se kuules enää mene niinkuin joskus luvulla, sun nuoruudessas. Eihän naisten kannata ilmaiseksi tehdä yhtään mitään. Eivät varmaankaan ilmaiseksi odota pylly pystyssä ja siivoa? Ja sen vastapainoks miehet haukkuu suomalaiset naiset? Totta on ,että venäläiset ja taikut päihittää usein kauneudellaan. Mutta suominainen ajattelee useimmiten muutakin kuin ulkonököään.

Esim muitten naisten olojen thaimaassa. Oma ulkonäkö ei ole tärkeintä! D me naiset ei vaan huudella sitä teidän naamaa päin niinku miehet tekee naisille.

Naisen tehtävä on olla kaunis ja hiljaa! Ja paikka ei oo enää keittiös, vaan sängyllä "pylly pystyssä" ps. En voi sietää aasialaispanoja enkä venakoita. Kumpikin on tullut Suomeen seksillä. Ei meidän suomalaistenkaan naisten sentään kaikkea tarvitse sietää! Ja jos taikku rupeaa persettään jakamaan, miksi sitä pitäisi sääliä? Sehän on täysi-ikäinen, aikuinen ihminen. Kuinka monta aasialaista miestä olette nähneet suomalaisen naisen kanssa? Yhden olen koko elämäni aikana Suomessa nähnyt, miksi näin?

Mulle on ainakin ihan sama vaikka äijät nussisivat naapurin sikoja, kai niille kiimassa nekin kelpaavat. Itsellänikin aivan ihania kokemuksia eestiläisestä miehestä mmm Ihanan helliä, ihankuin ujoja rakastajia. Ja kiihkeitä ja totisia. Kyllä se taas tässä nähdään ensimmäisen viestin kirjoittaja hulluttaa taas näitä Kankaanpääläisiä yh-harakoita Piti ihan lukea koko ketju alusta loppuun ja pakko antaa oma kommenttini tuohon ulkonäköasiaa.

Mikä nyt sitten on "kaunis rotu" kenenkin mielestä, mutta itse olen sitä mieltä etten vielä koskaan ole nähnyt yhtään kaunista thainaista suomalaismiehen käsipuolessa. Ehkä he ovat jonkun silmään kauniita mutta ei minun. Toki on sivistymätöntä haukkua ihmisen ulkonäköä, mutta pakko oli kommentti laittaa. Kyllä Suomi pullukat ovat paaaaaljon kauniimpia.

Suomalainen mies "ottaa" suomalaisen naisen jos vain saa sellaisen kun haluaa. Ongelma monellä miehellä on se, että kuvittelee oman markkina-arvonsa paremmaksi kuin se todellisuudessa onkaan. Tätä omaa kuvitelmaa ruokkivat nämä köyhistä maista bongatut nuoret naiset, jotka kehuvat seksikkäiksi TOSImiehiksi vaikka millaista kaljupäistä möhömahaa, kunhan vain saavat sillä tavoin oman taloutensa turvattua. Jos suomalainen mies katsoisi peiliin ja osaisi vieläpä tulkita näkemäänsä kuvajaista oikein, alkaisi kupletin juoni paljastua heillekin.

Rahalla saa melkein mitä vaan, mutta kestävää ihmissuhdetta sen varaan on vaikea rakentaa. Prostituutio on muuttunut jalostetumpaan muotoon, eli tyttöystäväelämysten myynniksi.

Yleensä suomi nainen on läski, lyhyt, lyhyt säärinen ja pukeutuu mauttomasti tuulipukuun tai verkkareihin!!! Ainoat kunnon gimmat tulevat Venäjältä, Virosta tai Thaikkulasta.

Sunki äitis on maatiaisrotua joten olet itsekin pahasti sitä surkeeta maatiaisrotua, ja varo se periytyy sun lapsiiski Eihän nuo äijät ajattele aivoilla vaan mulkulla Just siks ne tuo noita "kauniita" vaimoja kun ei ykskään Suomi-nainen moisiin äijänkuvatuksiin koske.

Pankkilainalla raijaavat tyttöpolot tänne ja ku rahat loppuu ni sossu kustantaa vaimoille liput takas kotiin. Me tehdään töitä ja maksetaan ne matkat, on se niiiiiiin väärin. Tai sit ne jää tänne hoiteleen toisten äijiä rahasta Sehän noiden taikkuhuorien saavutus on. Oliskos nyt kuulkaa niin, että se on kysynnän ja tarjonnan laki tässäkin tapauksessa - ei ne thaikut tulisi Suomeen mikäli ei olisi kysyntää.

Tämä keskustelu tuntuu paikoitellen turhalta jeesustelulta - miehiä syyllistetään ja me naiset olemme aina puhtaita pulmusia. Jos ja kun mies on valmis maksamaan seksistä, niin tarjontaa ilmaantuu niin paljon kuin markkinat vain vetävät. Kysyntää olisi varmasti paljon enemmänkin, mutta ainakin toistaiseksi suomalaiset käyttävät seksipalveluita hieman häpeillen.

Harva rehentelee käyneensä maksullisella, ja veikkaan että varsin harva kävelee rinta kaarella hierontapaikan ovesta sisään. Mieluummin sinne mennään kaulukset pystyssä pitkin seinän vierustoja. Näin ainakin kuvittelisin asian olevan. Seksipalveluja käyttävät miehet ovat LÄHES poikkeuksetta epäonnistuneet luomaan pysyvää suhdetta suomalaisen naisen kanssa, ja tätä tilannetta sitten käyttävät hyväkseen nämä seksipalveluja myyvät "yrittäjät" ja aasialaiset "tyttöystävät".

Kyllä suomalaisenkin naisen saa enemmän tai vähemmän vakituiseksi kumppanikseen rahalla, mutta maksukykyä pitää olla paljon enemmän kuin köyhistä maista oikein tyrkyllä olevat alan ammattilaiset tarvitsevat.

Itsensä myyminen jossakin turisteja vilisevässä lomakohteessa ei varmastikaan ole pidemmän päälle kovinkaan houkutteleva ajatus, jos vaihtoehtona on länsimaalaisen miehen kustantama edes kohtuullisen siedettävä ja turvallinen elämä Suomi nimisessä maassa.

Tuo lähes -sana johtuu siitä, että ainahan on poikkeuksia. Jotkut miehet saavat kaipaamaansa nautintoa vain maksaessaan seksipalveluista, vaikka heillä olisi perinteinenkin menetelmä käytössään. Yleensä seksipalveluja vakituisesti ostavat miehet ovat kuitenkin suominaisen näkökulmasta katsottuna vähemmän houkuttelevia.

Kyllä kankoonpäähänkin hierontapaikkoja alkaa ilmaantua, kunhan kysyntää vain on riittävästi. Siitä vaan ilmoittamaan asiasta vaikkapa Porin hierontapaikkoihin, niin mielellään tänne haarakonttorin perustavat, jos saat heidän vakuuttumaan asiakaskunnan riittävyydestä. Vapaata liiketilaakin luulisi löytyvän vaikka useammallekin yrittäjälle.

Jos on äijätkin syyllisiä, niin on taikkuhuoratkin. Ei se ole syyllisyyttä jos tekee seksiä mieli, eikä se ole syyllisyyttä jos ostaa itselleen seuraa sieltä missä tällaista palvelua on tarjolla ja hinta-laatusuhde on omasta mielestään kohdallaan. Alemman elintason maista vihreämmille ruohikoille lähtevät naisetkaan eivät ole syyllisiä.

Ei se ole oma vika jos on syntynyt köyhään maahan ja vaihtoehdot ovat vähissä. Se on syyllisyyttä, jos tavalla tai toisella vahingoittaa toista ihmistä.

Jos mies maksaa itse rehellisesti ansaitsemaansa rahaa siitä ilosta kun käy runkattavana hierojalla tai tilaa naisen netin kautta ulkomailta vaikka kesäseuraksi, niin ei siinäkään ole aihetta syyllisyyteen. Ainakin toistaiseksi se on aika erikoinen elämäntäpa, mutta syyllisyyttä siitä ei tarvitse potea. Kuinkahan kauan Kankaanpäässä sellanen yritys menestyisi? Suomessa on kyllä kaikki niin surkeeta, kun kaikki mukava on kieltolistalla. Poikkeilen aina tuolla työreissuilla paschassa saksassa ja ostan vielä tuliaisiksi auton täyteen viinaa.

On muuten talo täynnä hyviä huoria, eikä maksa paljon. Onhan niitä seksinmyyjiä suomessakin. Ei välttämättä ihan Kankaanpäässä, mutta Porista ainakin löytyy. Hinta vaan on kova ja laatukin lienee vaihteleva johtuen asiakkaiden ja tarjonnan vähyydestä. Kysynnän lisääntyessä lisääntyisi myös tarjonta, eli tässäkin toimii kysynnän ja tarjonnan laki.

Voipi olla jopa yksi selkeinpiä kouluesimerkkejä kysynnän ja tarjonnan lain toimivuudesta. Suomalaisille naisilla on tyypillisesti tarjolla myös muita mahdollisuuksia hankkia elantonsa, ja ulkomaisille alan yrittäjille on tarjolla parempiakin markkina-alueita kuin Kankaanpää, joten kyllä te tämän sektorin palveluita haluavat joudutte edelleenkin matkustamaan muualle. Yksi vaihtoehto on skarpata itsensä fiksuksi mieheksi, ja yrittää hankkia seuraa käyttäen valuuttana omaa itseänsä ;-.

Ihme homma kun ollaan samaa EU: Mutta tekeväthän naisetkin kuulemma nykyään "elämysmatkoja" mustaan afrikkaan tyttöporukalla mukamas patikoimaan tai tutustumaan kaikenmaailman nähtävyyksiin.

Tiedä sitten millaista metrilakua siellä tarjoillaan minkä perässä sinne tosiasiassa matkustellaan. Noo, ainaski Kenian Gambian ja Indonesian Balin. Siellä notkeet nuoret mustat miehet treenaa kroppaansa ja kuntoaan naisia varten. Monesti luullaan että myös Turkissa nainen saa munaa mekkoon, mutta kyllä se taitaa olla vähäisempää tai sitten niin hyvin piilossa.

Kyllä naisetkin on aina tuon seksimatkailun osanneet. Joko sosiaaliset paineet ovat estäneet elämysten hankinnan kotonurkilla, tai sitten on muuten vain käynyt tuo munakoison kokoisen lakupötkön kutsu vastuttamattomaksi. Eivätkä Ihan kaikki naisetkaan eivät kykene ratkomaan pariutumistaan ilman rahan tuomaa apua. Onneksi naiset vähemmän tuovat noita matkamuistoja kotomaahan. Ei oikein sovi katukuvaan pariskunnat, joiden ulkoinen olemus on kovin ristiriitainen.

Olen nainen, en ole maksullinen edes siinä mielessä että rasittaisin mieheni kukkaroa. Mielestäni kukin saa tehdä mitä haluaa, mutta totuus on se että ei täällä kohta ole ns. Enpä sitten tiedä onko se hyvä vai paha asia?

Minulle tuli ainakin helvetin kalliiksi aito Suomi vaimo, ei koskaan enää avioon! Ei se vaimo ilman hyvää syytä olisi lähtenyt! Petetty vai jätetty Miesten ja naisten tasa-arvo on lähtökohta terveelle suhteelle. Jos jompikumpi päättää lähteä suhteesta, on se lähtijän valinta, ja siihen on lähtijällä omat omasta mielestään perustellut syynsä. Jätetty puoliso ei välttämättä näitä syitä hyväksy, mutta siihen asiaan hänen mielipidettään ei edes kysytä.

Jos vaimo tai aviomies ei riittävästi huomioi puolisoaan, on ero väistämätön tosiasia. Kankaanpäässä tällaista pikaista helpotusta ei ainakaan julkisesti ole markkinoitu.

Siis katse joko Poriin tai Tampereelle! Porissa ja tampereella hyvää valikoimaa. Mietippä seuraavalla kerralla että AIDSin lisäksi näissä taudin levittäjissä on kuppaa, klamydiaa, tippuria, visvasyyliä ja satiaisia. Sit vielä ne kaikki alapää hiivat ja tulehdukset, hyi helvetti.

Miehet tai naiset jotka joutuvat turvautumaan prostituoitujen palveluihin ovat aina jollakin tavalla epäonnistuneet luomaan onnistunutta ihmissuhdetta vastakkaiseen sukupuoleen. On prostituoitu sitten venäjältä, virosta, aasiasta tai vaikka samasta läänistä, niin hän käyttää hyväkseen miehen himoa naiseen. Mies taas käyttää hyväkseen naisen tilannetta, jossa hän on ajautunut myymään itseään.

Prostituoitu tuskin on toiveammatti kenellekään? On tuo sen verran marginaaliryhmän touhua, että toivon etten koskaan joutuisi kovin läheltä moista touhua katselemaan. Hyi hitto miten säälittävää!! Aina sitä toivois ettei tarvitsisi moisia aasianhuoria läheltä sietää, ja sitten joku helvetin dorka lantapaukkusukulainen ottaa taikkuhuoran. Nyt on kyläilyt kyläilty ja vain mies kutsutaan. Jos on pakkopulla sukulaisjuhlia, tämä toppiin ja minihameeseen ahtautunut taikku joutuu yksinään seisoskelemaan nurkissa.

Ei ole ainakaan tämän ketjun perusteella thai-hierojille Kankaanpäässä kovastikaan kysyntää. Marjanpoimintaa heille voisi ennemmin suositella. Rehellistä ja arvokasta työtä ja toimii erittäin hyvänä esimerkkinä ahkeruudesta meille suomalaisille. Raskaudestaan ja ansiotulojen erosta huolimatta on marjojen poiminta kuitenkin paaaaljon kunniakkaanpaa kuin ihramahaisten ja hieltä haisevien vanhojenpoikien pienten pilien "hierominen".

Mutta sitäkin enemmän pillunkipeitä juntteja. Taikkuhuorat vaan ei sovi Suomeen eikä minnekään. Taikkuhuorat hyödyntävät Suomimiesten kaipuuta naisen huomiosta ja läheisyydestä.

Mutta miten erottaa "aito" rakkaus rahalla ostetusta? No ainakin siten, että aito rakkaus kestää elämän vaikeuksia, mutta ostettu rakkaus päättyy heti kun rahat loppuvat. Uskotko rahalla ostetun naisen olevan sairasvuoteesi vieressä kun elät viimeisiä hetkiäsi ja tarvitset henkistä tukea? Tai vaihtelevan vaippoja kasville? Nehän ottaa uuden pokan. Tai sitten niinkun yhdelle venakolle kävi, kun se oli hoitanut papparaista ikäeroa 20 v aikansa ja kiikuttanut rullatuolia pitkin Suomea, perinnönjakotilaisuudessa nähtiinkin sellainen rautarouva, että lapset ex-liitosta suomalaisrouvan kanssa sai taistelemalla taistella oikeuksistaan.

Sinä joka haukut thaikuista pitäviä miehiä "ihramahoiksi ja hieltä haiseviksi vanhoiksipojiksi " taidat olla tyypillinen, aito, läski, suomilehmä jonka perse on levinnyt tuhansien pullien syönnistä hehtaarin kokoiseksi. Minä olen ollut naimisissa Thaimaalaisen naisen kanssa kohta vuotta ja hyvin on mennyt, ei moitteen sijaa! Ennen tätä avioliittoa sain kokea paljon negatiivisia kokemuksia suomalaisista naisista!!!

Suomalainen nainen on paljon katalampi ja petollisempi kuin esim Thaimaalainen!!! No jo on suppeeta ajattelua. Rakkauskin voi alkaa rahalla ostetusta mutta muuttua kummallakin puolella todelliseksi hyvin nopealla tahdilla. Niin ja onko se suomalaisen naisen rakkauskaan mitään aitoa, itse koen olevani järkiavoliitossa suomalaisen naisen kanssa. Lastani rakastan, avovaimoa ehkä.

Lapsiaankin toki rakastaa, mutta lapsien on tarkoitus elää omaa elämäänsä ja itsenäistyä pois vanhempiensa nurkista, joten rakkautta on pakostikin oltava montaa lajia. Elämänkumppanin kanssa eletään ikään kuin samaa elämää. Suhteen toivoisi jopa lähenevän elämän edetessä.

Rahallakin saa rakkautta ja kaikki rakkaus voi loppua olosuhteiden muuttuessa huonompaan suuntaan. Olosuhteiden pitämiseksi suotuisina pitää olla käytettävissä myös rahaa, joten kyllä aina on kyse myös ostetusta rakkaudesta jos sen niin haluaa ymmärtää. Ja jotta saataisiin joku liittymä alkuperäiseen aiheeseen eli thai-hierontaan, niin ainahan sitä voi hierojalta kysäistä, että muutatko meille; lupaan pitää sinusta huolta ja turvata perustoimeentulosi.

Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Näissä tapauksissa taikkuhuorat on jatkaneet "työtään" heh heh koska sillä tienaa. Ja vakuutelleet juntille kotona: Suomalainen nainen kuuluu ja sopii navettaan!!! Yksinäinen epätoivoinen henkilö tai muuten vain perverssi henkilö käyttää maksullisia.

Ihmeellistä yleistystä täällä Suomi, Thai tai Venäläisistä naisista, mikää noista väittämistä ei todellakaan pidä paikkaansa yleistyksinä. Teksteistä lähinnä huomaa, että moukat maalaiset ne täällä meuhkaa. Osaa ne äijätkin hyväksi käyttää naista taloudellisesti, mieshuoria ne on jotka naisen rahoilla elävät ja käyttävät pyykkärinä ynnä kokkina hyväuskoista naista. Olisipa yhtä kiihkeää keskustelua vaikkapa aiheesta miten paljon vahinkoa alkoholi saa aikaan perheissä!

Tämän foorumin voisi pikkuhiljaa sulkea koska jokaisella on oma näkökantansa - ja hyvä niin! Kysyntä ja tarjonta kohtaavat seksipalveluissa kin , olipa sitten kyseessä thaikku tai venäläinen, virolainen tai suomalainen nainen! Jos mies tai nainen on fiksu ja hänen ulkoinen olemuksensa herättää positiivisia tuntemuksia, niin ei ole ongelmaa kumppanin löytämisessä.

Jos tilanne on päinvastainen, eikä kelpuuta kumppanikseen sellaista henkilöä johon omat resurssit riittävät, niin pariutuminen tuottaa takuuvarmasti ongelmia. Tähän ongelmaan saa helpotusta tai sen voi jopa ratkaistua rahalla. Jos käytössä ei ole rahaa, niin sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppia elämään ongelmansa kanssa.

Mutta kuten edellisen viestin kirjoittaja totesi, alkaa tämä aihe olla loppuun kaluttu. Eikä ketjun aloittajakaan tainnut löytää täältä kaipaamaansa vastausta esittämäänsä kysymykseen: Helsingissä noita taikkuhuoraamoita vasta sikiääkin kuin sieniä sateella.

Täällä poliisi katsoisi niitä läpi sormien. Taitaisi itekin käydä tyhjentämässä pussinsa huoran vittuun. Eikä olekaan mitään venepakolaisia. Ja kun yks vinosilmäpiru saa jäädä Suomeen halpatyöläiseksi ja tuottaa koko perheensä veronmaksajien kustannukseen, kymmeniä tuhansia muitakin tihrusilmiä tulee perässä Suomeen. Haluatko sinä veronmaksajana kustantaa aasialaisten halpatyöläisten elintasopakolaisuutta?

Rahalla saa ja hevosella pääsee on vanha totuus joka pätee edelleenkin! Itekseni olen ihmetelly että mistä noita pieniä tummia viimesenpäälle piukeisiin puettuna naisinako katukuvaan on ilmaantunut osa lapsilla osa ilman.. Läskit ja rumat suomi naiset täällä itkee kun miehet on ulkomaalaisten kaunottarien perään!!! Se on nyt vaan fakta että slaavilainen ja thaimaalainen naisrotu on kauniimpi ja viehättävämpi kuin suomalainen!!!

Hyväksykää asia ja antakaa olla!!! Taas joku puutteessaan kihisevä ukko näkee poikamaisessa taikussa pelastajansa. No, suomalaiset miehet on hyvin pitkälle kaappihomoja. Fitnes hylkii läskiä Todellisuudessa käy sääliksi käy näitä nuoria ulkomaalaisia kaunottaria, kun joutuvat makaamaan suomalaisten michelinpappojen alla. Kuunnella heidän läähätystään ja sietää heidän kuolaamistaan. Ja mitenkähän nuo michelinpapat pärjäävät mustasukkaisuutensa kanssa, sillä eihän ällöä miestä viitsi kauaa sietää jos eli kun alkaa ilmaantua vaihtoehtoja.

Ne on makuasioita mistä kukakin tykkää ,jotku pitää thaikuista, venakoista, jotku kotimaisista Sen minä sanon teille suomalaisille tomppeleille, ettei venäläisiltä naisiltamme vaadita että he osallistuvat omine tuloineen kodin-ja taloudenpitoon.

Heidän tulonsa on heidän rahojaan, jotka he käyttää itsensä huoltamiseen. Se on mies, joka elättää koko perheen.

Eikä sellainen ole mies eikä mikään, joka vaatii naiseltaan osuutta perheen elättämiseen. Sellainen paskahousu on suomalainen mies. Suomalainen nainen JOUTUU käymään töissä, elättämään perhettään miehen rinnalla, tai yksin, kouluttamaan itseään, huoltamaan ulkonäköään OMISTA tuloistaan, hoitamaan kotia, perhettä, sukulaissuhteita, vanhenevia vanhempiaan ja appivanhempiaan, tämä viimeisenä, jos jää aikaa ja silti suomalainen ukko, se sika, juoksee vieraissa.

Sen takia suomineito tähyilee horisontin taa. Mä oon naimisissa ja käytän Thai-hieronta palveluja pari kertaa kuussa, lähinnä Porissa, eikai siinä mitään pahaa ole, se on mun oma asiani, eikä vaimon tarvitse kaikkia tietää. Oletko valmis siihen, että lennät pihalle, kun vaimos saa tietää?

Kovin hepposesti otat asian. Kun olet varattu ja perheellinen, olet vastuussa kodista ja perheestä.

Olet näemmä valmis luopumaan lasten huoltajuudestakin. MIkäs siinä sitten, molemmat teistä tekee valintansa.

Oletko muuten tietoinen, että Kankaanpääläiset varatut naiset ovat käyneey muutamaman vuoden ajan lähistöllä saamassa hierontaa ja rentoutusta - ettei vaan oma vaimosikin kuuluu nauttijoiden joukkoon kun ei kotona luonnistu?

Ainakin Kpäästä löytyy myös naisille hieromalaitos - kysyvä löytää eikä eksy! Paikasta ei pidetä pahemmin meteliä - silti on tiedossa. Kysellä kannattaa vain oikeilta tahoilta.

Paikka on mainio, puhdas ja ystävällinen tunnelma ja asiansa osaa! Kankaanpään keskustan alueelle on tulossa Thai-hieronta paikka ensi vuoden puolella, Porilainen Thai-hieronta yrittäjä suunnittelee avaavansa liikkeen tänne Kpäähän suuren kysynnän vuoksi! On meinaan hieno homma jos aletaan Kpäässäkin saamaan kunnon hierontapalveluja!!!

Mä kuulin myös, että Kankaanpäähän avataan Thai-hieronta paikka. On komiaa, ei tarvi enää lähtee Honkajoelta ajelemaan Poriin asti: Näin pienessä mestassa taikkuhuorat pannaan kyllä lähtemään. Tänne ne ei tule jäädäkseen. Se on varmaa se.

Miksei K-pää sitten ota maahanmuuttajia vastaan? Pannaan tollaiset hottentottia hieroskelemaan rouvia. Älä ny noin kovaa kantaa ota, me täältä Karviasta saakka ollaan käyty "Hieronnash" ja pirskatin hyvältä tuntuuki Nämä porttolat on poliisin valvovan silmän alla. Varatut pysyköhöt omissa karsinoissaan. Aukee ilmeisesti ensi keväänä thaikkula sitten kpäähänkin lopultakin!

Thai-hieronta yrittäjä etsiskelee kuulemma parhaillaan tiloja kauppatorin laidasta. Kankaanpäässähän on kyllä tyhjiä liiketiloja vaikka millä mitalla torin läheisyydessä. Sinänsä ihan hyvä liikeidea perustaa hieronta paikka tänne kankaanpäähän, asiakkaita riittää kyllä varmasti ja starttiraha juoksee Sellaiset myö ajetaan luudalla täältä helvettiin. Haluan sitten olla kärpäsenä katossa kun rouvat kyttää siellä hieromalaitoksen nurkalla keitä siellä hieronnassa käy, hihihi.

Eiköhän se ole kerrasta poikki, kun isäntä tulee taikkuhuoran luota. Ei siinä paljon muiden tartte ilakoida, kun ukko joutuu reppunsa ja ajokoiransa kanssa maantielle.

Nips ja naps On se kuulkaas niinkin, että jos mies ei kykene itse edes run Isompi ongelma on sellaisista parisuhdeongelmaisista miehistä, joilla ei ole varallisuutta päästä kokemaan naisen kosketusta. Heidän ainoa keinonsa on väijyä yksinäisiä naisia yön pimeydessä, ja siitä ei yleensä mitään hyvää seuraa.

Ehkä KELAn tulisi järjestää heille jokin himoja hillitsevä leikkaus tai lääkehoito. Kela, eli me veronmaksajat ,kustannamme jo nyt teidän äijien sukupuolitaudit, joiden on laskettu yhden perushoidon osalta maksavan veronmaksajille peräti Osa miehistä ei kykene syystä tai toisesta luomaan seksisuhdetta naiseen. Pitää heillekin suoda jokin mahdollisuus tyydyttää tarpeitaan jos pelkkä oma käsi ei riitä. On se helpompi tapa mennä kotipaikkakunnalla olevaan hieromoon kun ajalla muualle tai hankkia ulkomailta oma henkilökohtainen hieroja josta ei seuraa kuin ongelmia jo muutoinkin vaikeaan elämään.

Kankaanpään torin laitamilta löytyy vapaata liiketilaa vaikka useammallekin thaihieromolle. Tervetuloa tänne Satakunnan sydämeen thaikkuhutsut! Taikuhuorat kivitetään kohta täältä. Suurin osa huoraamojen asiakkaista ei suinkaan ole peräkammarin urpoja vaan aivan varattuja ja perheellisiä puolisoita ja isiä. Haastat siis perheet hajoamaan? Rouvat hyvät, boikotoikaa hieromoja. Mikä teidät niihin saa työntymään, eihän ne edes ole päteviä.

Boikotoikaa samalla kaikkea kaupankäyntiä ko. Ja jos taikkuhoron isäntä on yrittäjä, boikotoikaa senkin palveluja. Vasta tämmönen tepsii ja tehoaa. Näin teemme jo nyt. Taikkuhoratsu ei ole ihminen. Mä oon ukkomies kankaanpäästä ja käytän kans noita thai-hieronta palveluja melko säännöllisesti poris ja tampereella, syynä on oman vaimon rupsahtaminen ja monipuolisen seksin ankara puute!

Vaimo ei tiedä asiasta mitään, eikä sen tarvi tulla koskaan tietäänkään! Rahaa toki palaa noissa taikkuloissa paljon mutta on se sen väärti kun saa monipuolisia ja laadukkaita palveluja nuorelta thai-tytöltä!!! Etkö SINÄ itse ole rupsahtanut?

Mitenkäs se vaimo vain pääsee rupsahtamaan? Saattaapa vaimosikin käydä mielellään turkinpojan käsivarsilla. Mitäpä jos vaimosi ja etenkin lapsesi saisivat tietää, mitä heistä ja heidän äidistään ajattelet? Se on kuule aina vain ajan kysymys. Maksullinen seura ei ole pettämistä, koska rakkautta siinä ei ole.

Pettämistä se on samanverran kuin masturbointi pornon parissa. Naiset eivät tahdo ymmärtää sitä, että mies voi rakastaa jotakuta ja "panna" toista.

Sitä keneen olet rakastunut, rakastellaan. On miehiä jotka käyvät vieraissa, ja miehiä jotka valehtelevat etteivät käy. Eli sinulle olisi ok jos vaimosi nussisi muita miehiä? Saisinko hänen yhteystietonsa kiitos? Ai niin, tuskinpa olet ikinä kertaakaan edes seurustellut, kun puhut noin painavaa paskaa joten tokkopa sitä vaimoakaan olemassa on.

On herrasmiehiä, jotka saavat ihmissuhteissaan sekä rakkautta että seksiä ja heille riittää oma kulta ja rakastettu, maksuhuoraa he inhoavat jo periaatteessaan, ja sitten on teitä luusereita, jotka joutuu ostamaan seksinsä.

Ei se kotona saanti ainakaan yrityksen puutteesta ole ollut kiinni. Reiden eivät vain ole auenneet. Taitaa eukko minua jo pettää. Mitenkäs erona siihen on se että minä käyn vieraissa rahasta? Jos et sitä meinaan tee, jälki onkin myöhemmin paljon siivottomampaa ja riidat käydään todella viimeistä nuppineulaa myöten.

Te äijät ette koskaan usko tätä ajoissa! Juuri sanottiin että maksullinen seura ei ole pettämistä koska siinä ei ole tunteita! Onko se niin vaikeaa sisäistää? Hölmöä kertoa kenellekään käyvänsä huorissa vaikka sitten eläisikin itsekseen, ellei tätä yksin elämistä ole tarkoitus tehdä lopun elämää. Eikä tuo huorissakäynti vaikuta vain vastakkaisen sukupuolen suhtautumiseen. Harvat miehetkään pitävät huoriin turvautuvia miehiä ihan täysipäisinä.

Parempi siis käydä hierottavana jossain muualla kuin kotinurkalla. Samoin nämä aasiassa reissaajat, niin heidänkin olisi järkevämpää pitää reissunsa tapahtumat vain omana tietonaan.

Kotomaassa huomaa helposti olevansa ylijäämäkamaa jos jossakin vaiheessa toteaakin tarvitsevansa suomalaista naisseuraa. Kela pitäisi saada korvaamaan ainakin lääkehoito miehille jotka eivät kykene pariutumaan normaalisti. Ja kansalaisopistot voisivat järjestää runkkukurssin: Ei kannata tuoda naiselle esiin noita typeriä Thaimaan ja Filippiinejen reissuja eikä ainakaan vikatikkikäyntiä johonkin thaihuoraamoon. Tulee kyllä sen verta kylmää kyytiä ja siinä meni nekin mahikset. Toisaalta parempi kertoa alkuvaiheessa eikä niinku meikäläisellä, jota uuden naisensa kanssa vastaan tuli paikallisen thaihuoraamon horo ja moikkas!

Naiseni jätti siihen paikkaan. Poliisit on laittanu kaikki thai-hieromot kameravalvonnan alle, joten ukkomiesten kandee miettii pari kertaa että perhe vai maksullinen vartti luetaan minuutti.

Ja asiakkaita eli todistajia haetaan aina kotoa asti. Kannattaisikohan pakata reppu jo valmiiksi ja häipyä korpiin? Paljon vähemmän puistatuksia aiheuttaa nämä "hierojat", koska siinä touhussa kukaan ei petä ketään.

Raha vaihtaa avoimesti omistajaa eikä kummankaan tarvitse teeskennellä yhtään mitään. Vähänkö saamme aina repeillä kun näemme näitä epäsuhtapareja liikenteessä. Ei ne taikkuhorotkaan sen kauniimpia ole mutta se ähkyn pullea poika vasta hupaisa onkin! Mitä siihen huoraamiseen tulee, niin kyllä ne horot sitä tekee ihan bisnesmielessä ja ottaa niin vapaat kuin varatutkin, niin sinkut kuin perheen isitkin.

Niitä ei ole mikään sääliminen. Kuka tahansa taitaa läpsyttelyt kuten äijien rahastamisen perseellä. Ei siellä mitään vinosilmää näy.

Tässä sen näkee kuinka miehet ajattelevat palleilla eikä aivoilla! Runkkaisitte vaikka ennemmin kuin kävisitte noissa thai-hieromoissa. Minä sain mun ex-mieheltäni sukupuolitaudin tuliaiseksi, ja loppujen lopuksi äijä myönsi että on käyttänyt thai-hieronta " palveluja " ja ilman kortsua kaiken lisäksi!!! Mutta aina jossain joku toinen luuseri tekee toiselle samanlaiselle seuraa. Sanokaa sille ukolle että soitatte nyt sille taikkuhuoralle että saa ottaa sut kokonaan omaks.

Että alahan pakkaa reppua. Työtä se vain on Thaikkuhuorat tekevät vain työtään, kun viihdyttävät suomalaisia ylijäämämiehiä. Ei siinä kenenkään perhesuhteet tai mikään mukaan hempeily paina rahtusen vertaa. Raakaa pisnestä hälmöjen lemmenkipeiden suomalaismiesten kustannuksella!

Kaippa niille Kankaanpäässäkin on kysyntää, kun tämäkin ketju näyttää jo aikas pitkältä. Ja kyllä ne vinosilmähorot hajottaa koteja ja perheitä itsekkäällä "rahastuksellaan". Ei niitä vois vähempää kiinnostaa. Muuten ne saa tuntea selkänahoissaan mitä ne todellisuudessa on. Et kai koita vääntää ilmiötä huorien syyksi. Kyllä se tässäkin tapauksessa menee niin, että ensin on kysyntää ja vasta sen seurauksena syntyy tarjontaa.

Jos ja kun thaikkuja esiintyy kotikulmillanne miehiä viihdyttämässä, osoittakaa syyttävä sormenne mieluummin niitä pulskia punakoita miehiä kohtaan, kuin niiden hiljaisten ja alistettujen thaikkutyttöjen suuntaan. Pulskat punakat miehet ei ole yhtikäs mitään, nollia lähinnä, sellaisia ,joita kukaan suominainen ei edes huolisi ,mutta ovelat tihrusilmähuorat vedättää kyllä senkin edestä. Ne on aikuisia ja täysi-ikäisiä. EI mitään heikkoja ja alistettuja. Voi elämän kevät sentään!

Huhti-toukokuussa pitäisi tulla thaikkula torin laitaan. Siihen asti käytävä muualla thai-hieronnassa Ne horothan ottaa suomimuijilta turpiinsa ja kunnolla.

Voi siinä joku koti hajotakin ja ukko joutua pakkaseen. Huh hah hei Säästyy rahaa kun ei tarvitse matkata Poriin. Vaan tuskin sekään korvaa joka vuotisia aasian matkoja. Hintataso on siellä päin maailmaa naurettavan alhainen suomalaisiin paikkoihin verrattuna. Myös palvelut ovat paaaaaljon monipuolisempia ;-. Ja matkustaminen on tooooooooooosi halpaa D Kyllä tulee muuten säälittävästi ladyboyn panemiselle hintaa, tyytyisitä säkin vaan siihen lähibaarin pokeen!

Hieno homma että saadaan tuollainenkin liike kpäähän, mikään ei voita kunnon thai-palveluja!!! Se on varmaankin sitä avoimen kilpailun tuomaa etua maksavalle asiakkaalle. Menetätkö kotisi, perheesi, omaisuutesi ja yhteiset tuttavat ja sukulaisennekin?

Taikkuhorot myy seksiään vain miehille. Mutta miksi naisetkaan säälimään aikuisia täysi-ikäisiä horoja? Ei mitään syytä sympatiaan. Ei nämä tainneet tajuta sarkasmia sun kommentissa? Mitenkäs ne puttepossupojat muutoin naista saisivat, elleivät rahalla. Joko vuokralle suoraan kotomaastaan koko kesäksi tai sitten lähihieromosta hetken hurmaa pikkurahalla. Ja mitä se kellekään kuuluu millaisia sopimuksia täysi-ikäiset ihmiset lakia rikkomatta keskenään tekevät! Ei muuta kuin pisnes pyörimään ja haarakonttoreita joka taajamaan.

Jos kulmille tulee vinosilmien pillujakokeskus, horot saa tuntea nahoissaan ettei tänne pattayat majaa tee. Huora on huora vaikka voissa paistais. Ja sinä olet selvästi huorien käyttäjä. Painu huorines itärajalle asti meitä muita häiritsemästä! Ne koiran näköiset vosut saa painella takas taikkulaan. Maailman vanhin ammatti ei poistu koskaan. Aina on niitä jotka tarvitsevat rahaa, ja jos ei muuta keinoa ole, myydään silloin itseään.

Eikä siihen kaikki kykene. Pitää olla riittävä ulkonäkö ja pitää olla kyky sietää limaisen äijän kosketusta tai koskettamista. Se poistuu hyvinvointivaltioista asennemuutoksella ja lain avulla. Suomalainen naisrotu ei vaan kertakaikkiaan pärjää Venäläiselle eikä Thaimaalaiselle naiselle, ei niin millään se on fakta!!! Valtaosa suomi naisista on läskejä ja ns. On todella hieno asia jos tänne kpäähän aukeaa thai-hieronta paikka torin laitaan, minä ainakin aion käyttää kyseisen yrityksen palveluja ja se on oma asiani!!!

Voi noita ulkomaalaisia naisparkoja, kun joutuvat tuollaisia miehiä sietämään. Onneksi tuollaisia miehiä ei ole kuin pienen pieni mutta sitäkin säälittävämpi vähemmistö. Ei kannata sääliä taikkuhuoria pätkääkään. Ei nekään sääli niitä perheitä ja koteja, jotka hajottaa, vaikka näkee että äijät tulee sormukset sormissa. Tuokoot vaan tavaransa tänne kulmille , nii vittu tulessa lähtööki.

Jos kotona sais niin ei tekis mieli kävästä taikkulihalla. Ihmiset tarvitsevat rahaa voidakseen elää. Taikut haluavat suomalaisilta rahaa. Taikut saavat suomalaisilta rahaa myymällä seksipalveluja. Taikut saavat rahaa ja suomalaiset saavat vastineeksi seksipalveluja. Mikä tässä on vaikea tajuta ja mikä väärin? Vaikea on ehkä joidenkin tajuta se, että kyseessä on maailman vanhin ammatti, ja väärin on puolestaan se, että kyseessä on puutteessa olevien ihmisten hyväksikäyttö. Toiselta osapuolelta puuttuu rahaa ja toiselta osapuolelta seksiä.

Win win tilanne kuitenkin, jota ulkopuolisten on tarpeetonta arvostella. Meidän yhteisesti valitsemia ja hyväksi toteamia lakejahan tilanteessa ei rikota, joten niiltä osin on kaikki hyvin. Sellainen huomion arvoinen seikka asiaan kuitenkin liittyy, että jos köyhyys poistuisi maailmasta, niin täällä olisi paljon enemmän puutetta seksistä!

Taikkuhuora myy revaansa äijille, me naiset ei hyödytä niistä tihrusilmistä mitään! Ja sen verran on meinaan laitonta touhua, että toimivat liikehuoneistoissa eli bordelleissa. Tähän tulee vielä lailla muutos ja taikkuvitut lähtee täältä helvettiin. Silloin ei sääli äijätkään.

Kohta itkee taikut jos raahaa vittunsa jakoon torin kulmille. Kankaanpääläisillä naisilla on niin löysä tavara varsinkin Yh: Taikuilla taas on tautinen reva.

Kyllä Kankaanpääläisten jakorasioiden tavara on ihan yhtä tautinen, sen lisäksi alapää tosi väljä synnyttäneillä ja varsinkin YH: Itselläni on Thaimaassa morsian, jota käyn tapaamassa kolme kertaa vuodessa parin viikon setit, maksan hänen ylläpitonsa ja asuntonsa, ja on muuten todella tiukka eikä ole sitten todellakaan tautinen. Eikä se sinun "morsiamesikaan" näe sinussa kuin rahatukon ja porsasta muistuttavan tyhmän farangin.

Sikäli olet lajikumppaniesi aatelia, että ymmärrät käyttää maksamasi palvelun siellä Thaimaassa, etkä roudaa häntä tänne Suomeen kärsimään yksinäisyydestä ja omista ongelmistasi. Suhteenne toimii parhaiten ja molempia osapuolia tyydyttävästi etäsuhteena. Voihan sitä morsiameksikin kutsua.

Samaksi varmaan kutsuvat ne kymmenet muutkin "sulhasmiehet". Muttei kymmenet vaan tuhannet muut. Horonvittu on kyllä aktiivilevityksessä. Voi että säälittää teitä luusereita, kun ette muita naisia saa.

On se vaan ihanata hieroskella isoja nännejä ja pukata vähän takakonttiakin. Tää on ilmasta lystii. Tämän foorumin voisi kyllä jo ylläpitäjä lopettaa?

Osa käyttää thai-palveluja, osa juo viinaa, osa ties mitä eikä lopullista totuutta ole olemassa. Ja niin oot sääkin ny ja sun poikas tulee olemaan. Jos minä haluta avata thai-hieronta paikka kankanpäähän niin minä myöskin avata sen, vaikka jotkut ääliöt vastustavat!!! Sulle taikkuhuoralan yrittäjälle, yritäs onneas! Horovittus ei tule tänne rikkomaan perheitä. Pitkää ja kovaa olet mukamas kokenut, vaikka thaikkunaisiin turvautuvilla ylijäämämiehillä on poikkeuksetta pieni ja löysä työkalu ihrakumpunsa alla.

Hoh hoijaa, voiko vähemmän kiinnostavaa aihetta ollakaan, kun nuorten naisten perään kuolaavien reppanoiden viimeisillä euroillaan ostama osa-aikarakkaus. Tuskinpa voi, vaikka tätäkin ketjua on venytetty näinkin pitkään. Miehet jatkavat käyntejään hieronnoissa ja suomalaiset naiset jatkavat omia pieniä epäilyjään sekä omassa pienessä "täydellisessä" maailmassaan elämistään Mielummin tasa-arvoinen ja itsenäinen suominainen kuin revaansa rahasta levittävä kouluja käymätön, kielitaidoton ja sivitymätön taikkuhuora.

Mielestäni jos parisuhde on kunnossa niin ei ole mitään pelkoa noista.. Thai hieronnassahan voi käydä ihan vain hieronnassa muussakin kuin intiimialueen vaikka itse kyllä yhdistän mielessäni sen juuri sellaiseen.. Kyse näyttää olevankin rikollisuudesta, mikä selvisi tuolla Lahden sivuilla eikä kenenkään suominaisen olemattomasta kateudesta pitää löysämulkku-äijäänsä väkisin: Kun thaihieromalaitos jää kiinni Jos taikkunainen itkee syyttomyyttaan, niin tuomarien sydammet hellyy, eli ei nainen voi olla syyllinen.

Tassa jutussa ovat ammattilaisnaiset asialla ja suomalaista miesta on jalleen kerran narutettu ja hanesta tehtiin syyllinen. Suomessa toimii tietty thainaisten gangi, joka johtaa paritustoimintaa koko Suomessa. He tietavat kuinka toimia ja thaihieronta voi olla jonkun ns.

Olen jonkin verran tietoinen, kuinka systeemi toimii ja tiedan osan johtoryhmaan kuuluvia henkiloitakin, mutta kun he kayttavat ns lempinimiaan, niin heidan oikeita henkilollisyyksiaan on vaikea tietaa. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa.

En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa.

Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin.

No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin.

Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan.

Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa.

Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut. Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa.

Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä. Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista. Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti. Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta".

Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella. Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa. Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa. Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen.

Neljä naisista on thaimaalaisia ja yksi on kiinalainen, jonka luona olen käynyt lähinnä akupistepainelussa ja joka on parin euron lisämaksusta runkannut, ei tarjoa muuta. Thaikkunaisten kanssa olen eri tavoilla ja nussin niitä. Maksan € noin tunnin sessiosta. Olen ollut liki 40 vuotta viidennen kumppanini kanssa liitossa, ja olen siihen tyytyväinen, mutta vaihtelu tekee gutaa.

Kalle Kyrpyri , Thaimaassa thaihierontaa on tarjolla jokaisella ostarilla monessa paikassa. Siistejä paikkoja ja paljon naisia rivissä odottamassa. Maksaa muutaman euron kerta. Ja tapahtuu muiden asiakkaiden nähden eikä missään sperman tahrimassa kopissa. Naiset tykkää , On se vaan niin kiihottavaa laueta thai-tytön pehmeä ihoselle ja mahtaville käsille,jotka todella osaavat tämän runkkaamisen!

On ihanaa laueta thaihin! Yksikään ammatilliunen thaihieroja ei pyydä päksyjä pois ne pysyy jalassa hjiwrotaan selkä jalat kädet molemoiöta puolilta ei keskijalkaa koskaan. Ne jptka hieroo sen ei oo kunnpn thai hierojia. Mutta älkää luulko että ne tekee sitä halusta. Niillä ei oo muuta vaihtoehtoa jotta ne tulee toimeen.

Mutta seksdiä ne ei anna varsinaista kukaan jos antaa joku kyseessä ei ole thaihieroja. Suositelén käymään asiallisella thaihierojallla jossa päksyt pysyy jalassa. Thaimaasaa opiskelijat thienaa rahaa seksillä se on jonku mielestä thaiherontaa ei ole.

Suomessa saa kunolla etsiä asiallista thaihierontaa se on valitettavaa. Thaimaassa thaihieronta on kunnioitettu ammatti koulutuksen siihen antaa Thaimaassa buddha munikit ja nunnat temppeleissä , koulutus kestää puolivuotta. Thaihieronta on hienompi hieronta kuin länsimainen se keskittyy huomioimaan energiapisteet kehossa. Olen pahoillani että sinä jouduit mies puolisen gigolon käsuttelyyn trhaimaasa se on todella harvinaizta että , tulee vastaan asiaton thaihieroja yks tuhannesta mitä koit ei ollut thaihierontaa lainkaan.

Suomestakin löytyy asiallisia paikkoja no niitä saa todella välillä etsiä olontakaa. Alkuun hierotaan tai sivellään ja sitten seuraa kysymys; talvitseeko tama hielontaa, annakko tippia?

Thailandian maassa homma on toisin. Hieronta hierontana ja lisäpalvelun saa jos tajuaa kysyä. Rasvaa handuun ja kohta jo mälli lentää. Sovi aina hinta etukäteen ja eikun nauttimaan. Pesälle pääsyyn on sitten omat paikat ja kuviot.

Kyllä Siaminkissalle suomimakkara maistuu. No ei muuta, hei vain. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin numeroina, ilman välilyöntejä: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

.

Thai hieronta vantaa thai naiset suomessa

: Thai hieronta vantaa thai naiset suomessa

Treffit suomi anaaliseksi video 464
Aikuisten treffit seksiseuraa hämeenlinna Sen minä sanon teille suomalaisille tomppeleille, ettei venäläisiltä naisiltamme vaadita että he osallistuvat omine tuloineen kodin-ja taloudenpitoon. Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Joskus hierontaan sisältyy myös jalkojen käyttöä selkälihaksiin. Nyt on pakko kysyä suoraan, siis saako sieltä ostaas markkinahintaan pillua? Porissa on ainakin loistavia thai-hieromoita. Sinuna olisin hyvin varovainen. Vittu hajosin täysin Boy
Sexwork fin seksi tube Hierontaa suunnataan vähitellen selästä kohti jalkoja ja tämän osan loppua kohti käsittely voi satunnaisesti "eksyä" reisien sisäpinnoille ja jopa takaa päin hipaista sukuelimiä, mutta tätä yleensä säästellään seuraavaan vaiheeseen. Hyväksykää asia ja antakaa olla!!! Prostituoidun asiakkaalla on olemattomat mahdollisuudet tosiasiassa arvioida prostituoidun asemaa ja sitä, miten vapaaehtoista työ on ja kuinka paljon rahasta menee prostituoidulle itselleen. Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Et kai koita vääntää ilmiötä huorien syyksi.
Intiimihieronta helsinki sexwork 925
Anal massage naisen hieronta Mtv mobi chat treffiseuraa
HÄRMÄLÄ K MARKET TAWASTIA BANK HÄMEENLINNA thai hieronta vantaa bb strippari Prostituoituja Kuusamo herkkyyttä koko kehossa, ja auttaa sekä miehiä että naisia voimaan yhä paremmin. aneros kävely alaston hub alaston suomi tytöt 12 v seksi nett tarinat antoko pillua. heinäkuu eri päivinä viime viikolla niin Helsingissä, Vantaalla kuin Lappeenrannassakin. Uskaltaako vaimo päästää miehensä thaihieromoon Suomessa? Thai- hierontalaitoksissa käyminen osoittaa erityisesti varatuilla miehillä Haluaako aloittaja ottaa riskin siitä, että hän hyötyy thainaisen huonosta. 3. toukokuu Thai hieronta vantaa tantra massage free video ilmaiset eroottiset videot naisten ejakulaatio feikki porno video suomi 21 vuotias thai hieronta.

THAI HIERONTA RIIHIMÄKI GOLDEN RAX KUOPIO