Seksi kuvat paksu kalu

seksi kuvat paksu kalu

Osaan kyllä varoa tätä juttua itsekin. Minusta olisi noloa jos harrastaisin seksiä kuvitellen että minulla on tavallisen kokoinen. Kyllä tässä pitää vastuunsa tuntea, jos näin ilmaisisin. Haluaisin ehdottomasti alle senttisen, joku senttinen olisi varmaan mukava. Minulla on ohut tikku, ennemmin ottaisin paksun kuin pitkän peniksen. Tässä näette, kukaan ei koskaan taida olla omaansa täysin tyytyväinen.

Olisi kiva tavata Sami, joka kertoi mikropeniksisyydestä, ja jutella hänen kanssaan tarkemmin. Edustamme ääripäitä, mutta silti meillä on sama ongelma. Emme voi olla peniksiemme kanssa sinut ja ne herättävät ulkopuolisissa ihmetystä. Onko isosta peniksestä sitten mitään fyysistä haittaa arjessa? Niin naurettavalta kuin se voi jostakusta tuntuakin, minun on istuuduttava varoen, ettei se jää alle. Urheiluharrastuksissa se on myös ikävä.

Peniksen koko — faktoja aiheesta Samilla on mikrokokoinen penis. On se kumma kun minä pystyn tällä pakettinappulalla pyyhkäsemään viidessä sekunnissa veltosta velttoon nimikirjotuksenseinään. Pituus hädintuskin kaks senttiä pitempi. No eikö tuota voi operoida pienemmäksi? Miksi tuommoisesta pitää kärsiä? Samalla lailla tuosta pitäisi päästä julkisen puolen leikattavaksi kuin esim. Sen sijaan rintojaan suurennuttavat saavat maksaa operaationsa omasta pussistaan. Eikö tämä tyyppi ole kuullut boksereista?

Ei mun miehelläni ole 27 cm pitkästä peniksestä haittaa missään. Eikä munkaan mielestä siinä mitään vikaa ole. Mulla on levossa 30 ja stondiksessa tuplat.

Eihä se ole ku teippaa reiteen kiinni ku on hölkällä! Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser. Minulla valitettavasti taitaa olla. Mittauksissa sen on todettu olevan 25,5 senttiä pitkä. Joskus ongelma voi kuitenkin olla päinvastainen, kuten Terve. Siellä nimittäin nimimerkillä nuori neiti kyselee, tottuuko liian isoon penikseen.

Olen aina toivonut että sillä oikealla olisi iso, mutta nyt on tilanne, että yhdyntä ei onnistu. Penis menee juuri ja juuri sisään, mutta liikuttaa ei voi koska minuun sattuu liikaa.

Voiko tuohon isoon sopeutua ajan kanssa vai onko suhde tuomittu epäonnistumaan. Penis ei ole suhtettoman pitkä vaan niin paksu ettei sormet ylety ympäri. Nuoren neidin ongelma aiheuttaa ainakin viestiketjun vastausmääristä päätellen monille muillekin päänvaivaa. Mutta nuoren neidin onneksi vertaistukea löytyy ja ongelmaan on olemassa ratkaisuja:.

Ensimmäisillä kerroilla nähdessäni hänen suhteettoman paksun yli 5 cm! Yhdyntä oli hankalaa liukuvoiteidenkin kanssa. Aikaa ja rauhallisuutta tarvittiin varmaan ekat puoli vuotta. Sen jälkeen olen saanut omat paikat mukautumaan rakasteluun ihan hyvin. Alussa avuksi itsekseni käytin suurehkoa sauvaa. Sillä sain vakuuttuneeksi yhdynnän onnistumisesta, ja orgasmini saamisesta. Lantionpohjalihaksia myös olen harjoittanut mieheni tapaamisesta asti käyttäen säännöllisesti geishakuulia.

Kyllä siihen tottuu… Meillä kesti hankaluuksia alussa noin puoli vuotta ennen kuin yhdyntä onnistui! Ja sekin oli gynen antamalla puuduteaineella: Haluaisin niin kokeilla ratsastusta mutta kun se sattuu niin.. Mutta hyvin pian alkoi sujua hyvin, kiitos mieheni hellyyden ja kärsivällisyyden. Lisäksi apteekista saatava gynen suosittelema Ceridal-voide hajuton ja mauton öljyinen voide on ollut erinomainen apu.

Vehje on suht kookas ja vieläpä alas päin hieman käyrä. Alkuun sattui joka kerta ja meinasi iskeä paniikki että tuleeko tästä mitään. Mutta nyt en vaihtais tuota mihinkään, seksi tuntuu paremmalle kuin koskaan ennen.

. Seksi kuvat paksu kalu

Web camera sex suomi porno free

Naisen kiihottuminen on tällöin tärkeää ja suosittelen myös liukuvoidetta tuomaan mukavuutta. Pituuttakin on niin että varovainen pitää olla. Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Itselläni kyseinen elin on kyllä aika iso, sellaista henrisaari-mattinykästasoa. Kysy naisilta Miksi naiset palelevat aina?

Eroottinen hieronta turku suomessa

Mies, joka ei osaa suudella. Onneksi minulla ei ole sitä ongelmaa,pippelini on vain 8 senttiä pitkä. Katsokoot, kunhan eivät kommentoi. Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä tipiti Samin kerrottua elämästään Terveyden Asialla -sivuston Oma tarina -osuudessa, myös Viljami haluaa saada äänensä kuuluviin. Eihä se ole ku teippaa reiteen kiinni ku on hölkällä!