Pano työpaikan vessassa revontulitutka

pano työpaikan vessassa revontulitutka

Pistin oman vehkeeni housuihini, paniikissa käännyin pois ja menin koppiin, istahdin pöntölle ja lopulta se mieskin sen tajus miks poistuin sen vierestä. Mies tuli koppiin, lukitsi oven ja seisoi edessäni. Laskin housuja hiukka alemmas, kireät housut treenattujen reisien kohdalta. Nojauduin lähemmäksi kalua ja mietin miten tämä voi tapahtua.

Otin kalun suuhuni, ja aloin imemään, samalla toisella kädellä palleja hivellen. Kalu kovettui suussani kovaa vauhtia ja ihmettelinkin jo että kuinka isoksi se oikein kasvaa. Otin kalun suustani ja vedin muutaman vedon kädellä. Kalu oli seisokissa iso, lepotilassa ihan normaalin kokoinen, ei näyttäny ollenkaan siltä että siitä kasvaisi pitkä vehje. Imin vielä hetken kalua, sain sen aivan kivikovaksi. Nousin seisomaan riisuakseni housuja alemmaksi. Mies suuteli intohimoisesti, sitä en odottanut ollenkaan.

Ajattelin että mies on täys hetsku mutta halus vaan suihin oton. Miehen paksut pehmeät huulet omiani vasten, täydellistä. Käännyin seinää vasten, nostin toisen jalkani pöntölle ja pyllistin miehelle. Mies kostutti vehjettään lisää syljellä, painoi sen reikääni vasten, hitaasti painautui sisään. Terska muljahti sisään aiheuttaen pientä painetta. Päättäväisesti mies vain jatkoi sisään painautumista, aina loppuun asti. Olo oli jotenkin todella täysinäinen, tuntui että kalu kosketti mahaan asti Olin aivan kiimoissani, aloin liikuttelemaan lantiota, itse panemaan omaa persettäni miehen vehkeellä.

Mies liittyi vauhtiin, pani reikääni kovaa ja syvälle. Hetken kuluttua kuulimme omien ähkimisten lomassa kun ovi avautui ja joku astui sisään vessaan. Miehen vehje oli juuri perseen suulla, melkein ulkona.

En halunnut että se luiskahtaa pois joten hitaasti painauduin miestä kohti ja otin koko kalun sisääni. Miehen naamalta huomasin että hän koitti hillitä itseään ja pitää suunsa kiinni. Vessassa olija hoiti asiansa pisuaarillä ja pesi kätensä ja poistui. Samalla hetkellä kun kuultiin että ovi pamahti kiinni, mies alkoi taas panemaan persettäni kuin viimeistä päivää, muutaman kerran otti kalun kokonaan pois ja painautui kerrasta sisään.

Pano oli pitkä ja mahtava, olin koko ajan lähellä laukeamista, en uskaltanu koskea kaluuni ollenkaan etten vaan räjähdä kesken leikin. Mies kiihdytti tahtiaan, otti kalunsa pois ja ruiskautti valtavan spermalastin jalkojeni välistä pöntön kannelle, ei onneksi osunu housuihini.

Mies ruiskutti monta suihkausta valkoista spermaa ja samalla oli täysin painautuneena selkääni vasten. Laukesin saman tien kun koskin kaluuni, spermaa lensi pöntön kannelle, sekoittui miehen spermaan. Olo oli todella raukea, olin varma että kohta lysähdän lattialle, jalat ei kannatellu ollenkaan.

Nojasin mieheen päin, samassa molemmat rojahdettiin taaksepäin kopin ovea vasten, mies hengitti raskaasti korvaani. Kumpikaan ei sanonu mitään. Putsattiin vehkeemme paperilla ja nostettiin housut. Mies rikkoi hiljaisuuden ja kiitti hermostuneisuuden rikkomisesta.

Mies oli kuulemma ollu todella hermostunu työhaastattelun takia, olihan se kestäny monta tuntia ja oli tärkeä haastattelu. Poistuin rauhallisesti vessasta, naama punaisena ja muutama hiki pisara otsalla. Huomasin että ruokatunti oli melkein menny jo eli ei muuta ku takas yläkertaan hissillä ja jatkamaan töitä, mieli oli kyllä rentoutunut. Toivottavasti mies saa työpaikan: Mies on todellinen, vehkeestä en tiedä mutta tarina on totta siihen ensimmäiseen vessakohtaukseen.

Kaikki tämän jälkeen tapahtunu on vain omaa hurjaa villiä mielikuvitusta. Katsotaan mitä tapahtuu jos mies saa paikan. Painoin sormellani klitoristani pikkuhousujen päältä, klitorikseni tuntui paisuvan. Sujautin sormeni pikkuhousujen lahkeesta sisään ja tavoitin sormellani turvonneen klitorikseni.

Aloin hitaasti runkata sitä. Sisään astui työkaverini Riikka. Hätkähdin niin että meinasin pudota tasolta. Hän tuli eteeni seisomaan, minä jalat harallaan ja sormet pillussani. Hän suuteli minua suulle kiihkeästi. Vastasin suudelmaan pehmeästi, se oli ensimmäinen kerta kun suutelin naista, mutta se tuntui ihanalta ja kastuin lisää koko ajan, se oli erittäin kiihottavaa.

Riikka laskeutui haarojeni väliin ja nuolaisi pilluani kevyesti. Riikka alkoi nuolemaan klitoristani rytmikkäästi ja työnsi samalla kaksi sormeaan pilluuni ja runkkasi minua. Kauaa hänen ei tarvinnut minua nuolla, olin niin kiihottunut että tulin nopeasti. Odota vähän, tulen kohta takaisin. Riikka meni ovesta ja palasi kohta toisen työkaverimme Sannan kanssa.

Sannan kädessä oli iso vaaleanpunainen Tilaus Linkki dildo. Sanna ja Riikka riisuivat toisensa suudellen koko ajan. Heidän kätensä vaeltelivat pitkin toistensa vartaloita, Sannan sormet olivaat jo Riikan pillussa. Käskin tyttöjen istuvan pöydälle, haluaisin kokeilla. Tytöt istuivat vieretysten pöydälle jalat harallaan.

Kaksi paljasta kiimaista pillua avoimena silmieni edessä. Aloin hieroa molempien klitoriksia sormillani. Vessan täytti huokaukset ja voihkinnat. Keskityimme molemmat Sannan kanssa Riikan pilluun.

..

Pano työpaikan vessassa revontulitutka

Pano työpaikan vessassa revontulitutka

Free suomi porn eroottinen hieronta helsinki