Pikkupillu ryhmäseksi tarinat

pikkupillu ryhmäseksi tarinat

Pitkähiuksisen blondin hiukset olivat somasti ja miellyttämishaluisesti kahdelle tyttömäiselle poninhännälle letitetyt kirjautuessamme hotelliin sisään.

Huone muutamaksi tunniksi herrasmiehelle ja hänen nuorelle seuralaiselleen - se ei myöskään jättänyt paljoa arvuuttelun varaa. Hotellin vastaanotossa ollut keski-ikäinen mies oli viileän korrekti minua kohtaan, mutta se ylimielisen halveksuva vilkaisu, jonka hän loi seuralaiseeni Se oli huoralle varattu arvioiva vilkaisu, joka sai Tanjan sisällä vellomaan.

Hotellihuoneen oven sulkeuduttua takanamme autoin vielä korrektisti tyttöäni riisumaan takkinsa ja kenkänsä, mutta sitten otin häneltä luulot pois. Pikku lutkanalku oli valuvan märkä.

Hänen täytyi olla ollut kiihottunut jo entuudestaan. Se kaikki tapahtui niin helposti. Hän luopui ensikosketuksesta omasta itsenäisyydestään ja siirtyi lutkan rooliin.

Kutsuin häntä lutkaksi nussiessani häntä sormillani. Nostin ne hänen huulillensa, ja kuuliaisesti hän imi ne puhtaaksi, maistaen oman kiimansa. Mieleni olisi tehnyt raiskata tuo kyrpää hakemaan tullut narttu siihen paikkaan - vetää farkut ja märät pikkuhousut kinttuihin, pakottaa tyttö nelinkontin hotellihuoneen eteisen lattialle ja runnoa kyrpää tiukkaan pilluun, kunnes mustelmilla oleva tyttö jäisi vain siihen paikkaan kyyhöttämään, väristen ja haukkoen henkeä eläimellisen rajusta ja yllättävästä nainnista.

Se olisi totisesti laittanut lutkanalun luonteen koetukselle, mutta kyseessä ei nyt ollut mikään kokematon humalainen kännipano. Tanja oli rohkea, itsenäinen tyttö, joka oli omasta vakaasta tahdostaan toteuttamassa pitkäaikaisia fantasioitaan ja selvittämässä, olisiko alistaminen tosielämässä fantasioiden veroista. Jatkoin siksi hänen totuttamistaan varmalla otteella, painaen hänet tällä kertaa vessan ovea vasten ja ohjaten hänet polvilleen.

Avasin farkkuni ja vapautin jäykistyneen kyrpäni housuistani. Se sopi minulle aivan hyvin. Minä kyllä tiesin, mitä halusin. Annoin hänen maistaa kiimanesteitä valuvaa terskaa mielensä mukaisesti.

Tyttö oli todella hyvä. Vähän ajan kuluttua vein toki tilanteen hallinnan häneltä pois yhtä nopeasti kuin olin sen luovuttanutkin. Sehän oli suorastaan velvollisuuteni sanattoman sopimuksemme mukaisesti. Tartuin kaksin käsin hänen hiuksiinsa ja painoin - varovasti! Hän ei pystynyt kontrolloimaan tilannetta vaan oli aivan armoillani alkaessani nussia hänen suutaan. Sellaiseksi tahdoin hänen itsensä tuntevansakin. Lutkaksi, joka oli fantasioinut saavansa olla hyväksikäytettävä lihanpala, ja joka kerta otteideni käydessä kipeäksi ne olivat vain uusi, kiihottava muistutus siitä.

Tuijotin häntä silmiin, vaikka hän pakoilikin katsettani. Läiskin ja hieroin kivikovaa ja eritteitä valuvaa kyrpää Tanjan poskea vasten kuin pornoleffoissa. Siitä riittäisi jo yksin kummallekin muistoja. Työnnyin takaisin hänen suuhunsa ja jatkoin hetken hänen kallonsa nussintaa, mutten tahtonut laukeamalla menettää kiihkoani. Oli tullut aika tutustua lutkan teinivittuun. Talutin nätisti tottelevan tytön hotellihuoneen ikkunapöydän eteen.

Viedessäni käteni hänen reisiensä väliin Tanja levitti seisoma-asentoaan jo malttamattomana ja potki päällys- ja alushousunsa jalastaan, jotta minulla olisi parempi pääsy hänen arimmille alueilleen.

Nuoren tytön kostea vittu oli kevyen, vaalean karvoituksen peittämä. Se ei jäänyt paljoa totuudesta. Avasin uuden kortsupakkauksen ja rullasin kumin kyrpäni päälle lutkan odottaessa kiltisti paikoillaan. Heppoinen hotellipöytä alkoi hytkyä painomme alla ja kolista patteria vasten, missä oli toki oma viehätyksensä naisen huohottaessa allani työntöjen tahdissa. Se oli kivaa hetken aikaa, mutta pian tuollainen avuton nytkytys alkoi jo ärsyttää halutessani päästä antamaan patukkaa oikein kunnolla.

Hän himoitsi sitä yhtä paljon kuin minäkin. Hänen himokas kehonsa tarjosi minulle parastaan ja nussi minua takaisin tarttuessani häntä lantiosta ja yhtyessäni hänen rytmikkäästi. Houkutteleva ajatus nopeasta ja rajusta panosta palasi mieleeni, mutta hillitsin itseni ja jarruttelin hieman etten tulisi liian nopeasti. Se käänne houkutteli minua jatkamaan. Vedin kyrpäni ulos ja aloin nussimaan hänen valuvaa vittuansa pelkillä sormillani.

Sun lutka", hän vastasi. Vaikka hänen koko kehonsa värisi pitkitetyn orgasmin kourissa, kaivattu nautinto purkautui vain nykähdyksiksi ja tukahtuneiksi, häpeänsekaisiksi älähdyksiksi. Muuten hyvätapaisen tytön tunteet purkautuvat väristysten laantuessa hiljaisina kirosanoina.

Annoin hänelle hetken aikaa toipua, ennen kuin kuiskasin hänen olleen hyvin, hyvin tuhma tyttö hakiessaan ja nauttiessaan tällaisesta seksistä, ja kerroin hänelle, että tuhmat tytöt ansaitsivat rangaistuksen. Totta puhuen, rankaisemisesta puhuminen oli silkkaa lumetta. En ole turhan rankaisemisen ystävä. Mikäli lutka antautuu nöyrästi käsittelyyni ja etenkin, jos hän on siinä intohimoisesti mukana, on tapanani pikemminkin kehua ja kannustaa julmuuden sijasta.

Rankaisusta puhuminen oli silti käytännöllistä. Tiesin tähän juuri sopivan konstin. Palatessani Tanja oli asettunut kiltisti lattialle, eikä vilkaissut taakseen lähestyessäni. Hän kurkkasi ja näki roikottamani suolihuuhtelupussin. Se riitti minulle myönteiseksi vastaukseksi. Vein letkun päässä olevan ohuen suuttimen Tanjan anukselle. Tanja ynähti sen työntyessä arkaan paikkaan, muttei apteekkimallinen suutin ollut mikään kidutusmalli.

Valutin vettä juomalasiin ja kaadoin sen pitelemääni pussiin. Minun ei tarvinnut edes ravistella pussia. Virnistin itsekseni tuntiessani hänen pillunsa säilyneen kosteana ja turpeana. Tunnustelin sormillani hänen vaginansa sisäpintaansa ja naurahdin. Kokeile vaikka itse, kokeile miten se tuntuu sun sisässäsi Täytin uuden lasillisen ja tyhjensin sen pussiin, jolloin Tanja alkoi saada tarpeekseen. Värisevästä, hieman tuskallisesta sihahduksesta tiesin osuneeni juuri oikeaan.

Viimeisten vesipisaroiden valuttua vaivatta Tanjan peppuun suljin letkun, ettei mitään pääsisi karkaamaan ulos. Tanjan ilme oli keskittyneen näköinen. Pystyin vain arvaamaan, miltä tilanne hänestä tuntui. Hänen pillunsa ei olisi kuitenkaan reagoinut niin innolla sormieni kosketukseen, jos häpeä ei olisi kiihottanut häntä. Kumarruin nelinkontin, lähes lattiaa vasten painautuneen tytön yli ja pujotin käteni hänen vatsalleen.

Kuiskailin hänelle, miten seksifantasioissa avuttoman tytön keho turpoaa aivan kuin tämä olisi raskaana. Siltäkö Tanjastakin nyt tuntui? Sain punastuvalta tytöltä hiljaisen myönteisen vastauksen. Sitten tukala tilanne alkoi käydä liian ahdistavaksi. Annoin hänelle luvan toimittaa asiansa ja kerroin antavani hänelle siihen kaivattua yksityisyyttä. Vedin oven kiinni perässäni ja jätin hänet yksin vessaan.

Häpeää varmaan riitti ilman katsojiakin, mietin istahtaessani alas tuolille huoneen puolella. Pillu oli melko turvonnut, laitoin pari sormea sisään ja aloin kiihottaa häntä. Silloin kyrpä jäykistyi täyteen mittaansa. Aloin runkata ja kuulin, kuinka Saara alkoi huohottaa sen katselemisesta. Kiihotti niin, että alkoi tuntua, että kyrpä on pakko saada tytön sisään.

Laskin hänet lattialle, mutta sitten tajusin, ettei ollut kondomia. Saunassa oli helvetillisen kuuma naintiin, mutta siellä jokatapauksessa oltiin. Aloin työntämään kyrpää sisään, mutta pillu oli niin kireä, että se ei meinannut ensin mahtua. Survoin kyrvän vähitellen pohjaan asti ja kun se oli siellä, teki heti mielettömän hyvää. Aloitin työntämään hitaasti, mutta pillussa oli sellainen imu, että oli pakko heti lisätä vauhtia.

Työntelin kalua nopeasti pilluun ja tyttö hytkyi allani työntöjen tahtiin, jota oli kiihottava katsella. Teki mielettömän hyvää kyrvässä koko ajan, kun pillu puristi kunnolla sen ympärillä, ei loppunut kesken. Pitkitin nautintoani minkä kykenin, kun kerran sellainen tipu oli lentänyt suoraan syliin. Saara oli alkanut huutamaan, mikä kiihotti minua enemmän. Ajattelin, että hyvä kun vaimo lähti.

Saara huohotti ja valitteli allani ja jatkoin samaa kovaa nussintaa. Sellaista nautintoa en ole saanut nussimisesta koskaan. Paukutin keppiä sisään aika voimalla ja välillä kiihotus tuntui jo sietämättömän kovalta. Oli vaikea hellittää, mutta pystyin hidastamaan tahtia välillä ja kiihottamaan itteni takaisin samalle kovalle tasolle. Onnistuin tekemään sen monta kertaa, mutta lopulta oli pakko hakata kyrpää sisään semmoisella voimalla ja vauhdilla kuin pystyi.

Tunsin, että nyt tulee, jatkoin samaa hakkaamista ja munissa kouristi niin kovaa kun lastit lensi, että jatkoin hakkaamista vielä sen jälkeenkin.

Nainti Saaran pilluun oli jotain muuta kuin vaimon jo venähtäneeseen pillun. Pidin kalua vielä pillun sisällä jonkin aikaa ja huilin siinä. Satsia oli tullut niin reilusti, että osa siitä valui ulos kun vedin kalun pois. Saarakin näki heidät ja pelästyi. Kun he huomasivat meidät, he lähtivät juoksemaan pakoon. Pitkän pakottamisen jälkeen tyttö kertoi, mitä oli tapahtunut. Hän oli yksi tyttäreni kavereista, jotka oli siellä toisessa mökissä ja kun vaimo oli tullut sinne, he olivat käskeneet hänet erilliseen pieneen vierasmökkiin.

Kuka nyt jotain äitiä haluaa sinne. Sitten he olivat keksineett tyttäreni selän takana, että Saara tulee viettelemään minut, kun olen täällä yksin. Pari tyttöä oli jäänyt oman tyttöni kanssa ja keksinyt hänelle jotain, ettei hän huomaisi mitään. Saara sanoi, ettei kundien pitänyt tulla perässä, mutta he olivat ilmeisesti runkanneet, kun isukki nussi Saaraa.

Vitutti niin, että kirosin ja huusin Saaralle. Ei tuntunut kivalta, jos oma tyttö saisi tietää. Olin niin vittuuntunut, etten edes viitsi kertoa mitä teki mieli tehdä. Vaikka minua oli pantu halvalla, se oli kuitenkin kaikkien aikojen pano.

Vaimo ja tytär sai tietenkin lopulta vihiä Saaran ja minun jutusta, mutta se on sitten toinen juttu. Miksi vanhat, jo julkaistut kirjoitukset siirretään ensimmäisiksi jatkuvasti? Jaahas, Taiat olla joku pedofiili vai mitä?

Ja tietty näet, ettei ole päässäs mitää vikaa ku tyttäres ikästä nussasit.

. Kumarruin nelinkontin, lähes lattiaa vasten painautuneen tytön yli ja pujotin käteni hänen vatsalleen. Hänellä oli pullea takamus, keskikokoa olevat rinnat ja pitkä, ruskea tukka. Sinjan parfymoiminen spermalla, kaksosten Riinan …. Ystäväni Kaisa kutsui minut luokseen oltuani pari päivää tätini luona. Ei, luo uusi käyttäjätili.

THAI HIERONTA VARKAUS SEKSI MUMMO

KULLIA PERSEESEEN TREFFIT KUOPIO

: Pikkupillu ryhmäseksi tarinat

OMENA KUOPIO SUOMI PIMPPI 485
PILLU MINUN PILLU 460
Pikkupillu ryhmäseksi tarinat Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Olin itse ollut pitkään sinkkuna, enkä ollut saanut kunnon panoa aikoihin. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Kyrpäni oli tulessa, survoin sitä kovakouraisesti ja nopeasti sisään, Anna huusi yhä kovempaa. Novellini on täysin fiktiivinen, ei perustu mihinkään ja yksikään henkilö tai paikka ei ole olemassa! Olet alle 18 vuotta.
Eesti escort escorts in espoo Lesbo show seksi teija
Seksiseuraa iisalmi liian nopea laukeaminen Parinvaihto synttäriruno vuotiaalle

Pikkupillu ryhmäseksi tarinat